Om Lene

Om Lene

Lene Daugaard tegner i tegnehytten
Lene Daugaard maler akvarel
Lene maler akryl

Hej - Jeg er Lene Daugaard. Jeg er passioneret tegner og maler. 


Jeg tegner for at fordybe mig og opleve gennem pen og pensel.

Hvis jeg arbejder med licensgivere osv., illustrerer jeg fra dine forespørgsler ved at bruge min teknik og stil.

Jeg tegner og maler fortrinsvis motiver med dyr, blomster og kvinder i forskellige medier.


Jeg håber at få folk til at begejstres og nyde stregen, farverne og motiverne i sig selv.

Min kunst og illustration af zoologi og botanik, skal gerne give jer en oplevelse af at være i berøring med dyr og blomster fra hele kloden.

Jeg finder det sjovt, at opfinde kvindelige karakterer. 

At fortælle en historie er nærmest indlagt i enhver tegning eller maleri af mennesker, fortolkningen er selvfølgelig helt fri.

I mine kvindemotiver kan findes originale personligheder, måske genkendes elementer af een selv eller personlighedstyper, der gerne vil ses nærmere på.


Det er et af mine mål, at kombinere mine yndlingsmotiver endnu mere i fremtiden.


Mine illustrationer – til surfacedesign på forskellige ting – tegner jeg for at bringe glæde ved de produkter, stoffer og andet, illustrationen trykkes på. Jeg tegner dyr, blomster, planter, som købere af krus, kort, tekstiler oma kan nyde.


Baggrund:

Jeg er uddannet grafiker, har gået på Skolen for klassisk tegning, Skolen for grafisk design, Grafisk skole og Kunst&Design, samt deltaget i kurser gennem årene bl.a. croquis, farveblyant, akryl- og akvarelmaleri.

I 2021 deltog jeg i Art2Life's online kursus Creative Visionary Programme. Et meget intenst 3 måneders kursus om kunst-principper. Jeg har deltaget i 1 års kursus hos Miriam Schulzman's The Artist Incubator og deltaget Stacie Bloomfields "Leverage your art" som er et business kursus for illustratorer og designere.


Hvis du vil have førstehåndskendskab til mine kreative produktioner, få digitale gaver og specielle tilbud, så kom med på min mailliste. Jeg vil se frem til at du kommer med :)


Kære Licensee:
Leder du efter licensors eller freelance-designere, tjek mit Portfolio - jeg kan også sende en pdf-fil med portfolio.

Foxtail studio

Dyr og natur er hjertet i Foxtail Studio.

Udover dyr og natur, tegner jeg også finurlige illustrationer af ting.

En hel del af mine tegninger og malerier er til salg som originaler, print samt forskellige ting. 

Jeg har en variation i mine designs fra naturhistorisk realisme til finurlige tegninger. For at se mere af min portfolio besøg venligst: Portfolio

De 3 brands hos Lene Daugaard Illustration: Foxtail Studio, Doggyshop & FemalesByLene

Doggyshop

Jeg har i flere år haft mine hundedesigns under brandet Doggyshop.

Jeg har tegnet mange hunde, og jeg sælger dem som designs på tøj, krus, magneter o.m.a. til jer, der holder af hunde. Interesseret? Besøg Doggyshop her.

FemalesByLene

Jeg har tegnet kvindemotiver til og fra gennem årene, men lysten til at dyrke motivet, er uændret.

Derfor går jeg i 2024 ind med dette nye brand.

Andre interesser

Når jeg ikke tegner er det at være ude i naturen vigtigt for mig. Naturen er der, hvor jeg bedst lader op med fornyet energi. Min søster og jeg nyder at tage på 1-dags vandreture rundt på heder og i plantager og skov i Jylland.


Desuden besøger jeg gerne zoologiske haver / væksthuse, jeg elsker at se film og musikteater, og læse bøger, nyder at lave yoga og være sammen med min datter og familien.


Jeg er interesseret i personlig og spirituel udvikling, hvorfor jeg mediterer og fortsat søger at udvide min horisont i den retning. 

Lene vandretur på heden