minemedier

MINE MEDIER


BLYANT: Realisme og Detaljerigdom. Dyr.
Med blyant tegner jeg dyrebilleder med vægt på realisme og mange detaljer. Uanset den realistiske stil, er tegningerne ikke foto-realisme, men har sine helt egne unikke udtryk. Intention: At skabe smukke, udtryksfulde tegninger.


TUSCH: Stiliserede dyretegninger og NaturHistoriske illustrationer.
Med pen og flydende tusch tegner jeg hunde og andre dyr. Intention: at skabe smukke, stiliserede dyretegninger. Lidt skæve og fortegnede. Samt tegne Naturhistoriske illustrationer.


AKVAREL 1: Flow og Farver. Dyr og planter.

Når det især er farverne i et motiv, som inspirerer mig, vælger jeg akvarellens specielle evne til gennem lag på lag at frembringe smukke billeder. Intention: At skabe fascinerende billeder med dyr og planter.


AKVAREL 2:  Naturhistoriske illustrationer af Dyr og planter.

Realistiske tegninger af dyr og naturelementer. Meningen med NH-illu er at observere og nedfælde naturen til videnskabeligt brug. Men billederne kan være meget dekorative og ideelle som vægdekoration. Intention: skabe Smukke, dekorative NH-illustrationer.


AKRYL: Kvindeportrætter. Dyr. Abstrakt.

Kvindeportrætter / realisme med twist. Intention: Udtryksfulde billeder med markant stemning.

Dyr – realisme med usædvanlige kompositioner, beskæringer eller farvevalg. Intention: flot realisme med originalt præg af en ekstra dimension.

Abstrakt. Jeg vil arbejde på at inkorporere abstrakte elementer i ovenstående i stedet for rent abstrakte malerier.


PASTEL: Realisme, Detaljer og Farver. Dyrebilleder. Intention: At skabe smukke, udtryksfulde og farverige billeder.


FARVEBLYANT: i mix, men jeg arbejder også på at opnå et nyt selvstændigt udtryk med farveblyant. © Al kunst på sitet er copyright ejet af Lene Daugaard, og må ikke kopieres i hverken privat eller salgsmæssig øjemed uden kunstnerens tilladelse. // All artwork on the site is copyright owned by Lene Daugaard, and must not be copied in neither private or sales-related purposes without the artist's permission.

Følg mig på