Om Lene


INSPIRATION


Min kunst er især for dyre- og naturelskere.

Jeg er inspireret af den mangfoldighed af liv, fantastiske farver, mønstre og vidunderlige skabninger, der findes i naturen.

Jeg holder utroligt meget af at være i naturen, her finder jeg ro og ny energi. Jeg elsker dyr.


At tegne og male er min passion. Jeg er næsten altid i motivsøger tilstand.

Jeg laver kunst for dyreelskere, der ligesom jeg glædes over de smukke og spændende skabninger i dyreriget. 


Når jeg sidder ved tegnebordet i min tegnehytte, og går i detaljer med blyant og tusch, eller lader penslen med akvarelfarve flyde er jeg i mit es. Jeg maler også med akryl og pastel.

Jeg tegner og maler alle slags dyr, vilde som tamme, fra skæl og fjer til tyk pels. Planter og blomster findes også i mit tegneunivers.


Jeg laver indimellem Kvinde- og abstrakte motiver.


Det er mit håb, at mine billeder er interessante for dig. At mine tegninger og malerier videregiver min begejstring og glæde.

Hver eneste solgte tegning, maleri eller dekorative motiv fra Doggyshops gør mig taknemmelig.


Mine medier er Blyant, Tusch, Akvarel og Akryl samt Farveblyant og Pastel. Læs mere om mine medier her.

 

Jeg er autodidakt, men har gået på Skolen for klassisk tegning, Skolen for grafisk design, Grafisk skole og Kunst&Design, samt deltaget i kurser gennem årene bl.a. croquis, farveblyant, akryl- og akvarelmaleri.

 Hvis du vil se med ved mit tegnebord eller staffelli, kan du besøge min blog.

 

SHOWS

Jeg har udstillet i Danmark og England. Jeg er blevet dommervalgt ind i flere konkurrencer. Jeg har vundet en pris i England og gode placeringer i internationale konkurrencer. Desuden er min kunst er publiceret i bøger og kalendere i England og USA - Se venligst CV siden.

 

MEDLEMSKABER

Jeg er medlem af den lokale kunst-gruppe: Kunstgruppen Stiplet.


Jeg udstiller gerne i jeres kunstforening. Hent min folder her© Al kunst på sitet er copyright ejet af Lene Daugaard, og må ikke kopieres i hverken privat eller salgsmæssig øjemed uden kunstnerens tilladelse. // All artwork on the site is copyright owned by Lene Daugaard, and must not be copied in neither private or sales-related purposes without the artist's permission.

Følg mig på