Om Lene


PASSION

Tegning og maleri er min passion, og jeg nyder at sidde ved mit tegnebord eller staffeli, og skabe billeder på det hvide papir eller lærred. Jeg elsker både de sorthvide streger og masser af farver.

INSPIRATION

Elsker du også dyr?

Så kom med mig ind i naturen og dyrenes univers.
Her er en mangfoldighed af liv, fantastiske farver, mønstre og vidunderlige skabninger.


Naturen er omkring os og i os. Intet andet sted, kan vi finde ro og oplades påny som i naturen. Får vi tilmed den store glæde, at se og opleve vilde dyr er det fantastisk.

Jeg udtrykker min egen facination over naturen med blyanter, pasteller, akvarel, farveblyant og akryl.
Jeg tegner og maler alle slags dyr, vilde som tamme, fra skæl og fjer til tyk pels.


Jeg boltrer mig også med stor glæde i det abstrakte univers. I mine abstrakte malerier toner motivet frem i en forvalgt farvepalette via mange penselstrøg, ideer opstår undervejs og detaljelag lægges øverst. 

I mine kvindemotiver tegner jeg både realistisk og over til personligheder med et twist. En af mine planer for 2020 er at få arbejdet med et mere illustrativt præg.


Mine printdesigns, starter jeg gerne ud med håndtegning. Jeg kan godt lide den skævhed og finurlighed der kan være i fri tegning. Herefter komponeres et mønster på computeren.

 

Jeg er autodidakt, men har gået på Skolen for klassisk tegning, Skolen for grafisk design, Grafisk skole og Kunst&Design, samt deltaget i kurser gennem årene bl.a. croquis, farveblyant, akryl- og akvarelmaleri.

 Hvis du vil se med ved mit tegnebord eller staffelli, kan du besøge min blog.

 

SHOWS

Jeg har udstillet i Danmark og England. Jeg er blevet dommervalgt ind i flere konkurrencer. Jeg har vundet en pris i England og gode placeringer i internationale konkurrencer. Desuden er min kunst er publiceret i bøger og kalendere i England og USA.

 

MEDLEMSKABER

Jeg er medlem af den lokale kunst-gruppe: Kunstgruppen Stiplet.

Jeg er medlem af PencilArtSociety


Jeg udstiller gerne i jeres kunstforening. Hent min folder her© Al kunst på sitet er copyright ejet af Lene Daugaard, og må ikke kopieres i hverken privat eller salgsmæssig øjemed uden kunstnerens tilladelse. // All artwork on the site is copyright owned by Lene Daugaard, and must not be copied in neither private or sales-related purposes without the artist's permission.

Følg mig på