Om Lene


PASSION

Tegning og maleri er min passion, og jeg nyder at sidde ved mit tegnebord eller staffeli, og skabe billeder på det hvide papir eller lærred. Jeg elsker både de sorthvide streger og masser af farver.

INSPIRATION

Elsker du også dyr?

Så kom med mig ind i naturen og dyrenes univers.
Her er en mangfoldighed af liv, fantastiske farver, mønstre og vidunderlige skabninger.

Naturen er omkring os og i os.  Jeg holder utroligt meget af at være i naturen, her finder jeg ro og oplades påny.

Jeg udtrykker min facination over dyreliv med blyanter, pasteller, akvarel, farveblyant og akryl.
Jeg tegner og maler alle slags dyr, vilde som tamme, fra skæl og fjer til tyk pels.

Jeg har mine Doggyshops (se Shop link), da jeg tegner og maler mange hunde - og det selv om jeg faktisk har 4 katte og ingen hunde p.t.


Jeg boltrer mig også med stor glæde i det abstrakte univers. I mine abstrakte malerier toner motivet frem i en forvalgt farvepalette, ideer opstår undervejs og detaljelag lægges øverst. Jeg elsker tekstur, så jeg ridser og laver gerne mærker i malingen.

I mine kvindemotiver tegner jeg både realistisk og originale og skæve personligheder.. Se fx. min serie "Misses" - Kvinder i stærke farver og med kæmpe frisurer.


Mine printdesigns, starter jeg gerne ud med håndtegning. Jeg kan godt lide den skævhed og finurlighed der kan være i fri tegning. Herefter komponeres et mønster på computeren.

 

Jeg er autodidakt, men har gået på Skolen for klassisk tegning, Skolen for grafisk design, Grafisk skole og Kunst&Design, samt deltaget i kurser gennem årene bl.a. croquis, farveblyant, akryl- og akvarelmaleri.

 Hvis du vil se med ved mit tegnebord eller staffelli, kan du besøge min blog.

 

SHOWS

Jeg har udstillet i Danmark og England. Jeg er blevet dommervalgt ind i flere konkurrencer. Jeg har vundet en pris i England og gode placeringer i internationale konkurrencer. Desuden er min kunst er publiceret i bøger og kalendere i England og USA - Se venligst CV siden.

 

MEDLEMSKABER

Jeg er medlem af den lokale kunst-gruppe: Kunstgruppen Stiplet.

Jeg er medlem af PencilArtSociety


Jeg udstiller gerne i jeres kunstforening. Hent min folder her© Al kunst på sitet er copyright ejet af Lene Daugaard, og må ikke kopieres i hverken privat eller salgsmæssig øjemed uden kunstnerens tilladelse. // All artwork on the site is copyright owned by Lene Daugaard, and must not be copied in neither private or sales-related purposes without the artist's permission.

Følg mig på