Om Lene

Om Lene

Lene Daugaard tegner i tegnehytten

Hej. Jeg er Lene Daugaard. Jeg er tegner og mønsterdesigner (printdesigner, surfacedesigner - kært barn har mange navne).


Jeg er født i Århus, og har siden levet i og omkring Århus. En by jeg holder meget af.


Jeg var et barn, der tegnede meget - rigtigt mange blokke, hæfter og papirark fyldtes af mine streger. Oftest tegnede jeg dyr, heste, hunde og vilde dyr.

I skoletiden skulle flere af mine klassekammerater altid kigge mig over skulderen, og se, hvad jeg nu havde tegnet. 

Jeg var også glad for at skrive små historier krydret med tegninger.


I løbet af min ungdom og mange år frem svandt tegneriet ind, for tilsidst helt at forsvinde ud af mit liv. I dag synes jeg det er så mærkeligt, men sådan var det.


Helt frem til slutningen af 1990'erne. Da var jeg i slutningen af 30'erne.
Jeg mindes at have lånt en bog om tegning og farveblyanter, og jeg begyndte igen at tegne, og jeg har ikke set mig tilbage siden.

Jeg har studeret mange tegnebøger, jeg har deltaget i tegne, akvarel- og akrylkurser både i Århus, Odense og online.


Efter flere år med udstillinger af mine malerier, er jeg er i fuld gang med at opbygge min illustrations og surfacepattern business, så endnu flere af mine tegninger kan blive til designs via licens, freelance og min egen produktion.


Hvis du vil have førstehåndskendskab til mine kreative produktioner, få digitale gaver og specielle tilbud, så kom med på min mailliste. Jeg vil se frem til at du kommer med :)


Leder du efter licensors eller freelance-designere, tjek mit Portfolio - jeg kan også sende en pdf-fil med portfolio. 


Foxtail studio

Dyr og natur er hjertet i Foxtail Studio, og jeg vil gerne sprede min glæden ved disse, som smukke designs og mønstre. Udover dyr og natur, tegner jeg også finurlige illustrationer af ting.

En hel del af mine tegninger og malerier er til salg som originaler, print samt forskellige ting. Se links øverst: Shop og Maleri.

Jeg har en variation i mine designs fra naturhistorisk realisme til finurlige tegninger. For at se mere af min portfolio besøg venligst: Portfolio
Finder du noget du/I kan bruge, håber jeg på et samarbejde.

Jeg har i flere år haft mine hundedesigns under brandet Doggyshop.

Jeg har tegnet mange hunde, og jeg sælger dem som designs på tøj, krus, magneter o.m.a. til jer, der holder af hunde. Interesseret? Besøg Doggyshop her.

Andre interesser

Når jeg ikke tegner er det at være ude i naturen vigtigt for mig. Naturen er der, hvor jeg bedst lader op med fornyet energi. Min søster og jeg nyder at tage på 1-dags vandreture rundt på heder og i plantager og skov i Jylland.
Desuden besøger jeg gerne zoologiske haver / væksthuse, jeg elsker at se film og musikteater, og læse bøger, nyder at lave yoga og være sammen med min datter og familien.

Lene på vandretur på heden