Om Lene

Om Lene

Hej. Jeg er Lene Daugaard. Jeg er passioneret tegner. 


Efter flere år med udstillinger af mine malerier, er jeg er i fuld gang med at opbygge min illustrations og surfacepattern business, så endnu flere af mine tegninger kan blive til designs på mange ting indenfor Boligdesign, Kontorartikler, Stof m.m.  via licensing og egen produktion.


Mit nye brand hedder Foxtail Studio.

Jeg har i flere år haft mine hundedesigns på POD shops under brandet Doggyshop.

Foxtail studio er brandet for Lene Daugaards illustrations- og designvirksomhed.

Dyr og natur er hjertet i Foxtail Studio, og Lene vil gerne sprede glæden ved disse, som dejlige og smukke designs til alle, der elsker dyr – husdyr som vilde og naturelementer som blomster.

Lene varierer sine designs fra naturhistorisk realisme til finurlige tegninger. Kernen i Foxtail Studio handler om vidunderlige skabninger og smukke botaniske planter.

Inspiration
Jeg inspireres allermest af dyr og naturen. Jeg elsker at tegne og male dyr med pen og pensel.

Planter/blomster er også en stor kilde til inspiration.

Hunde er det dyr, jeg har tegnet og malet allermest. En konstant flok af dejlige hundetegninger, kan ses i mine Doggyshops, hvor de glæder hundeelskere verden over. 

Når jeg ikke tegner er det at være ude i naturen vigtigt for mig. Naturen er der, hvor jeg bedst lader op med fornyet energi. Min søster og jeg nyder at tage på 1-dags vandreture rundt på heder og i plantager og skov i Jylland.
Desuden besøger jeg gerne botaniske haver / væksthuse, jeg elsker jeg film, kan lide at lave yoga og være sammen med familien.