Statement

Følg med på min Blog.

Du kan tilmelde dig som Følger/Follower eller du kan få nyhedspost direkte i din mail, ved at tilmelde i toppen af højre kolonne her blog

Mit Instagram Feed

Kunstner Statement:


Min intention er at skabe smukke, udtryksfulde og betagende billeder.

Jeg er inspireret af den mangfoldighed af liv, fantastiske farver, mønstre, teksturer og vidunderlige skabninger, der findes i naturen.


Dyr og natur har en stærk positiv indflydelse på mig - og inspirerer mig til at tegne og male.

Former, farver, teksturer hos dyr og natur, såvel som deres levevis og opførsel betager mig. Dyrene giver os indsigt i en betagende og spændende, vild verden som vores egen natur harmoniserer med og længes efter.  Tilstedeværelse og ro er at finde i naturen.


Mit tegne- og maleunivers har i mange år haft en realistisk tilgang, hvor jeg vil indfange de betagende detaljer og ligheder med motivet.
Samtidig har jeg længe haft lyst til en kombination af tegning og maleri i samme motiv, og ønsket at skabe motiver, hvor jeg udtrykker mig mere abstrakt. Det arbejder jeg også med nu, hvor jeg tegner dyr i en mere skitseret og maneret streg og binder sammen med en abstrakt baggrund, som samtidigt giver et mere moderne udtryk.


Jeg maler også abstrakte motiver, hvor billedet udvikler sig spontant, men temaer kan opstå undervejs, som jeg så maler i serier.

I det abstrakte forfølger jeg former der opstår i lagene, tilføjer streger og kan lide at det til sidst er med skæve former, figurer og flotte farver.


Kvindemotiver er også at finde blandt mine værker. Jeg har været både i den naturalistiske og den mere originale boldgade. Jeg er mest interesseret i, at male billeder med kant end rent naturalisme.


Og så er der selvfølgelig mine hundetegninger. Jeg tegner og maler mange hunderacer, og de er til salg som designs på mange ting i mine Doggyshops.


Jeg håber min kunst vil underholde og glæde dig som beskuer. At mine tegninger og malerier videregiver min begejstring og glæde og en fornemmelse af både processer, lag og intention.


Hver eneste solgte tegning, maleri eller dekorative motiv fra Doggyshops gør mig taknemmelig.


Mine medier er Blyant, Tusch, Akvarel og Akryl samt Farveblyant og Pastel.


Jeg udstiller gerne i jeres kunstforening. Hent min folder herSIDEINDHOLD:  KØB DYREMALERI, KUNST MED DYR, KUNSTSAMLER, DYR, DYRETEGNING, DYREMALERI, NATURTEGNING, KVINDEPORTRÆT, CROQUIS, TEGNING, ILLUSTRATION, MØNSTRE, MALERI, ABSTRAKT MALERI, HUND, HUNDEVENNER, HEST, KAT, VILDE DYR, HESTETEGNING, HUNDETEGNING, KATTETEGNING, FUGLE, KUNST, PIN-UP, BILLEDKUNST, BLYANTSTEGNING, AKVAREL, AKRYL, PASTEL, FARVEBLYANT, TUSCH

 

SITE: BUY ANIMALART, ARTCOLLECTOR, ANIMALS, ANIMALDRAWING, ANIMALPAINTING, WILDLIFEART, COLLECTORS, NATUREDRAWING, PORTRAIT, FEMALEPORTRAIT, DRAWING, ILLUSTRATION, PATTERNS, PAINTING, ABSTRACT PAINTING, DOG, HORSE, CAT, WILDLIFE, EQUINE, BIRD, ART, PIN-UP, GRAPHITE, WATERCOLOR, ACRYLIC, PASTELS, COLORED PENCIL, INK


© Al kunst på sitet er copyright ejet af Lene Daugaard, og må ikke kopieres i hverken privat eller salgsmæssig øjemed uden kunstnerens tilladelse. // All artwork on the site is copyright owned by Lene Daugaard, and must not be copied in neither private or sales-related purposes without the artist's permission.

Følg mig på