Kunstner Bio

Kunstner bio:


Lene Daugaard er født i Århus i 1961. Hun er nu bosat i en mindre by nær Århus.


Lene er inspireret af de fantastiske farver, mønstre, teksturer og vidunderlige skabninger, der findes i naturen. 

I illustrationer og tegninger arbejdes med blyant, tusch og akvarel samt pastel. Disse tegninger er af stor detaljerigdom og realisme.

Lene maler med akryl, for mediets mange muligheder. Oftest arbejder hun i 1-2 medier, hvor penne og blyanter af forskellig art tilføjes som spændende streger og teksturer. Tekstur er en af hendes store drivkrafter i tegning og maleri. Senest er hun begyndt at kombinere dyr og abstrakt, et udtryk som tilføjer symbolik og ny fortælling til motivet.


Lene er autodidakt, men har gået på Skolen for klassisk tegning, Skolen for grafisk design, Grafisk skole og Kunst&Design, samt deltaget i kurser gennem årene bl.a. croquis, farveblyant, akryl- og akvarelmaleri. For tiden deltager hun i Art2Life online kursus Creative Visionary Programme. Et meget intenst 3 måneders kursus om kunst-principper.


Lene har udstillet i mange kunstforeninger. Hvert år deltager hun i sin lokale kunstgruppe Stiplets Påskeudstilling.

Hun har udstillet i Danmark og England. Henes kunst er blevet dommervalgt ind i flere konkurrencer. Lene har vundet en pris i England og gode placeringer i internationale konkurrencer. Desuden er hendes kunst er publiceret i bøger og kalendere i England og USA - Se venligst CV siden.


Medlem af kunstgruppen Stiplet