Bio_Om

Om Lene

Inspiration

Dyr og natur har en stærk positiv indflydelse på mig - og inspirerer mig til at tegne og male. Jeg facineret af den mangfoldighed af liv, fantastiske farver, mønstre, teksturer og vidunderlige skabninger, der findes i naturen.


Mit tegne- og maleunivers har i mange år haft en naturalistisk tilgang. Disse motiver er med stor detaljerigdom og realisme.

I de senere år, har jeg også fundet et mere originalt og maneret udtryk i motiverne, som fx i serien "Encounter" af let abstraherede vilde dyr med abstrakt baggrund.


Når jeg tegner og maler mennesker er det kvindemotiver. Jeg maler de originale personligheder som i serien "Misses" eller tegner og maler akvarel i serien "Tattoo". Begge serier er portrætter og fantasi. Mine kvinder må gerne være specielle personligheder.


Og så er der selvfølgelig mine hundetegninger. Jeg tegner og maler mange hunderacer, og de er til salg som designs på mange ting i min Doggyshop.


Tag et kig igennem mine forskellige kollektioner!

Jeg har flere stilarter, men mit fokus er på dyr, natur og kvindemotiver med et drys af abstrakte billeder.


Jeg ønsker at mine tegninger og malerier videregiver min begejstring og glæde over motiv og processer. 
7 små Fun Facts 

Medier

Mine medier er Blyant, Tusch, Akvarel og Akryl samt Farveblyant og Pastel. 


Udstillinger mm

Jeg har udstillet i mange kunstforeninger, samt andre steder i Danmark og England. Er dit firma interesseret i en udstilling, kan du hente min folder her.


Desuden er min kunst er publiceret i bøger og kalendere i England og USA - Se venligst CV siden.


Jeg er uddannet grafiker, har gået på Skolen for klassisk tegning, Skolen for grafisk design, Grafisk skole og Kunst&Design, samt deltaget i kurser gennem årene bl.a. croquis, farveblyant, akryl- og akvarelmaleri. 


I 2021 deltager jeg i Art2Life's online kursus Creative Visionary Programme. Et meget intenst 3 måneders kursus om kunst-principper.


Jeg deltager desuden i 1 års kursus hos Miriam Schulzman's The Artist Incubator.  Jeg mener, at læring er en vigtig og fortsat del af livet, også kunstnerlivet.


Medlem af kunstgruppen Stiplet og Fornæsgruppen.Jeg elsker 50ér og 60ér
amerikaner-biler

Jeg elsker 50ér og 60ér
amerikaner-biler

Mit stjernetegn er Tvillingen

Mit første udstillingssalg var en akvarel fra serien Chameleons

Min første hund, var en sort minipuddel, som hed Prik. Opkaldt efter hunden i bogen Tante Grøn, Tante Brun og Tante Lilla

Min yndlings vildkat er Lossen

Min datter er en dygtig digter og tegner i øvrigt utroligt charmerende tegninger 

Jeg har 4 katte, de hedder Findus, Kitty, Perle og Lotto. De har alle kælenavne: Mr. Findus, Finnemand, Finn. KittyKat. Perlemor, Pearl. Lotte, Lil'Lotto


FØLG MIG

- elsker du dyr? Er du facineret af tegninger og malerier af dyr? Er du med på også at se billedkunst af natur, kvindemotiver og abstrakt? Så vær med som den første til at høre om nye værker, se mig over skulderen i tegnehytten, få specielle tilbud med mere.
I velkomstmailen modtager du digitale kataloger,bogmærker, kort og mobilbaggrunde


SIDEINDHOLD:  KØB DYREMALERI, KUNST MED DYR, KUNSTSAMLER, DYR, DYRETEGNING, DYREMALERI, NATURTEGNING, KVINDEPORTRÆT, CROQUIS, TEGNING, ILLUSTRATION, MØNSTRE, MALERI, ABSTRAKT MALERI, HUND, HUNDEVENNER, HEST, KAT, VILDE DYR, HESTETEGNING, HUNDETEGNING, KATTETEGNING, FUGLE, KUNST, PIN-UP, BILLEDKUNST, BLYANTSTEGNING, AKVAREL, AKRYL, PASTEL, FARVEBLYANT, TUSCH

 

SITE: BUY ANIMALART, ARTCOLLECTOR, ANIMALS, ANIMALDRAWING, ANIMALPAINTING, WILDLIFEART, COLLECTORS, NATUREDRAWING, PORTRAIT, FEMALEPORTRAIT, DRAWING, ILLUSTRATION, PATTERNS, PAINTING, ABSTRACT PAINTING, DOG, HORSE, CAT, WILDLIFE, EQUINE, BIRD, ART, PIN-UP, GRAPHITE, WATERCOLOR, ACRYLIC, PASTELS, COLORED PENCIL, INK


© Al kunst på sitet er copyright ejet af Lene Daugaard, og må ikke kopieres i hverken privat eller salgsmæssig øjemed uden kunstnerens tilladelse. // All artwork on the site is copyright owned by Lene Daugaard, and must not be copied in neither private or sales-related purposes without the artist's permission.

Følg mig på