Bio_Om

Velkommen


Om Lene

En Zoo

Da jeg var barn, havde jeg en drøm om at få en zoologisk have. Jeg tegnede mange zoologiske haver, rideskoler, bondegårde, jungler og savannaer med alverdens dyr.

Selv om tegning forsvandt en del år fra mit liv, er jeg så glad for, at jeg genfandt min passion for nu over 20 år siden.


Jeg går helhjertet ind for at udøve min billedkunst, for min facination og kærlighed til dyrene holder ved. Så velkommen til min zoo af tegnede og malede dyr. Plus et par andre motiv-favoritter.


Inspiration

Dyr og natur har en stærk positiv indflydelse på mig - og inspirerer mig til at tegne og male. Jeg er inspireret af den mangfoldighed af liv, fantastiske farver, mønstre, teksturer og vidunderlige skabninger, der findes i naturen.


Mit tegne- og maleunivers har i mange år haft en naturalistisk tilgang. Disse motiver er med stor detaljerigdom og realisme.

I de senere år, har jeg også fundet et mere originalt (personligt) og maneret udtryk i motiverne.


Kvinde- og naturmotiver samt abstrakt er også at finde blandt mine værker.


Og så er der selvfølgelig mine hundetegninger. Jeg tegner og maler mange hunderacer, og de er til salg som designs på mange ting i min Doggyshop. Medier

Mine medier er Blyant, Tusch, Akvarel og Akryl samt Farveblyant og Pastel.
Jeg ønsker at mine tegninger og malerier videregiver min begejstring og glæde over motiv og processer.


Kom og besøg min Zoo - se også hvilke billeder, jeg kan tilbyde dig Orginaler og Print


Udstillinger mm

Jeg har udstillet i mange kunstforeninger, samt andre steder i Danmark og England. Er dit firma interesseret i en udstilling, kan du hente min folder her.


Desuden er min kunst er publiceret i bøger og kalendere i England og USA - Se venligst CV siden.


Jeg er uddannet grafiker, har gået på Skolen for klassisk tegning, Skolen for grafisk design, Grafisk skole og Kunst&Design, samt deltaget i kurser gennem årene bl.a. croquis, farveblyant, akryl- og akvarelmaleri. 


I 2021 deltager jeg i Art2Life's online kursus Creative Visionary Programme. Et meget intenst 3 måneders kursus om kunst-principper.

Jeg deltager desuden i 1 års kursus hos Miriam Schulzman's The Artist Incubator.  Jeg mener, at læring er en vigtig og fortsat del af livet, også kunstnerlivet.

Medlem af kunstgruppen Stiplet og Fornæsgruppen.7 små Fun Facts 

Jeg elsker 50ér og 60ér
amerikaner-biler

Jeg elsker 50ér og 60ér
amerikaner-biler

Mit stjernetegn er Tvillingen

Mit første udstillingssalg var en akvarel fra serien Chaneleons

Min første hund, var en sort minipuddel, som hed Prik. Opkaldt efter hunden i bogen Tante Grøn, Tante Brun og Tante Lilla

Min yndlings vildkat er Lossen

Min datter er en dygtig digter og tegner i øvrigt utroligt charmerende tegninger 

Jeg har 4 katte, de hedder Findus, Kitty, Perle og Lotto. De har alle kælenavne: Mr. Findus, Finnemand, Finn. KittyKat. Perlemor, Pearl. Lotte, Lil'Lotto


Kom på min mailliste og vær sikker på, at høre om nye værker, se mig over skulderen i tegnehytten, få specielle tilbud o.a.

I velkomstmailen modtager du digitale kataloger, bogmærker, kort og mobilbaggrunde

SIDEINDHOLD:  KØB DYREMALERI, KUNST MED DYR, KUNSTSAMLER, DYR, DYRETEGNING, DYREMALERI, NATURTEGNING, KVINDEPORTRÆT, CROQUIS, TEGNING, ILLUSTRATION, MØNSTRE, MALERI, ABSTRAKT MALERI, HUND, HUNDEVENNER, HEST, KAT, VILDE DYR, HESTETEGNING, HUNDETEGNING, KATTETEGNING, FUGLE, KUNST, PIN-UP, BILLEDKUNST, BLYANTSTEGNING, AKVAREL, AKRYL, PASTEL, FARVEBLYANT, TUSCH

 

SITE: BUY ANIMALART, ARTCOLLECTOR, ANIMALS, ANIMALDRAWING, ANIMALPAINTING, WILDLIFEART, COLLECTORS, NATUREDRAWING, PORTRAIT, FEMALEPORTRAIT, DRAWING, ILLUSTRATION, PATTERNS, PAINTING, ABSTRACT PAINTING, DOG, HORSE, CAT, WILDLIFE, EQUINE, BIRD, ART, PIN-UP, GRAPHITE, WATERCOLOR, ACRYLIC, PASTELS, COLORED PENCIL, INK


© Al kunst på sitet er copyright ejet af Lene Daugaard, og må ikke kopieres i hverken privat eller salgsmæssig øjemed uden kunstnerens tilladelse. // All artwork on the site is copyright owned by Lene Daugaard, and must not be copied in neither private or sales-related purposes without the artist's permission.

Følg mig på