Bio_Om

Om Lene

skabe motiver, hvor jeg udtrykker mig mere abstrakt. Det arbejder jeg også med nu, hvor jeg tegner dyr i en mere skitseret og maneret streg og binder sammen med en abstrakt baggrund, som samtidigt giver et mere moderne udtryk.


Jeg maler også abstrakte motiver, hvor billedet udvikler sig spontant, men temaer kan opstå undervejs, som jeg så maler i serier.

I det abstrakte forfølger jeg former der opstår i lagene, tilføjer streger og kan lide at det til sidst er med skæve former, figurer og flotte farver.


Kvinde- og andre motiver er også at finde blandt mine værker. 


Og så er der selvfølgelig mine hundetegninger. Jeg tegner og maler mange hunderacer, og de er til salg som designs på mange ting i mine Doggyshops.


Jeg ønsker at mine tegninger og malerier videregiver min begejstring og glæde og en fornemmelse af både processer, lag og intention.


Hver eneste solgte tegning, maleri eller dekorative motiv fra Doggyshops gør mig taknemmelig.


Mine medier er Blyant, Tusch, Akvarel og Akryl samt Farveblyant og Pastel.


Jeg udstiller gerne i jeres kunstforening. Hent min folder herLene Daugaard er født i Århus i 1961. Hun er nu bosat i en mindre by nær Århus.


Lene er især kendt for sine dyremotiver. Inspirationen kommer fra de fantastiske farver, mønstre, teksturer og vidunderlige skabninger, der findes i naturen. 

Beskuere betages af  illustrationer og tegninger udført med blyant, tusch og akvarel samt pastel. Disse tegninger er af stor detaljerigdom og realisme.

Lene maler med akryl for mediets mange muligheder. Oftest arbejder hun i 1-2 medier, hvor penne og blyanter af forskellig art tilføjes som spændende streger og teksturer. Dette spil mellem farveflader og pennestreger giver liv og spænding til malerierne.


Lene har udstillet i mange kunstforeninger. Hvert år deltager hun i sin lokale kunstgruppe Stiplets Påskeudstilling.

Hun har udstillet i Danmark og England. Hendes 
kunst er blevet dommervalgt ind i flere konkurrencer.


Lene har vundet en pris i England og godeplaceringer i internationale konkurrencer. Desuden er hendes kunst er publiceret i bøger og kalendere i England og USA - Se venligst CV siden.


Lene er autodidakt, men har gået på Skolen for klassisk tegning, Skolen for grafisk design, Grafisk skole og Kunst&Design, samt deltaget i kurser gennem årene bl.a. croquis, farveblyant, akryl- og akvarelmaleri. 

I 2021 deltager hun i Art2Life's online kursus Creative Visionary Programme. Et meget intenst 3 måneders kursus om kunst-principper. Hun deltager desuden i 1 års kursus hos Miriam Schulzman's The Inspiration Place.  Lene mener at læring er en vigtig og fortsat del af livet, også kunstnerlivet. Medlem af kunstgruppen Stiplet.Kunstner Bio

Vær den første:

til at se nyt fra ateliet, få besked om nye værker og serie-udgivelser, udstillinger og shows m.m.  Du får også fordele ved køb.

Da jeg var barn, havde jeg en drøm om at få en zoologisk have. Tænk hvor fantastisk, hver eneste dag, at kunne gå ud og snakke med, passe, fodre, iagttage og nyde masser af forskellige dyr.

Der viste sig dog at være for langt mellem drøm og virkelighed, også et ønske om at blive dyrepasser passerede forbi, mulighederne var ret små i 70'erne.

Det er hermed en noget anden Zoo jeg kan invitere dig ind i. For min facination og kærlighed til dyrene holder ved, selv om jeg nu klarer mig med kæledyrene og besøg i zoologiske haver. Så velkommen til min verden af tegnede og malede dyr. 


Jeg har en vision om at skabe smukke, udtryksfulde og betagende billeder.

Jeg er inspireret af den mangfoldighed af liv, fantastiske farver, mønstre, teksturer og vidunderlige skabninger, der findes i naturen.


Dyr og natur har en stærk positiv indflydelse på mig - og inspirerer mig til at tegne og male.

Former, farver, teksturer hos dyr og natur. Dyrene giver os indsigt i en betagende og spændende, vild verden som vores egen natur harmoniserer med og længes efter.  Tilstedeværelse og ro er at finde i naturen.


Mit tegne- og maleunivers har i mange år haft en realistisk tilgang, hvor jeg vil indfange de betagende detaljer og ligheder med motivet.
Samtidig har jeg længe haft lyst til en kombination af tegning og maleri i samme motiv, og ønsket at 
SIDEINDHOLD:  KØB DYREMALERI, KUNST MED DYR, KUNSTSAMLER, DYR, DYRETEGNING, DYREMALERI, NATURTEGNING, KVINDEPORTRÆT, CROQUIS, TEGNING, ILLUSTRATION, MØNSTRE, MALERI, ABSTRAKT MALERI, HUND, HUNDEVENNER, HEST, KAT, VILDE DYR, HESTETEGNING, HUNDETEGNING, KATTETEGNING, FUGLE, KUNST, PIN-UP, BILLEDKUNST, BLYANTSTEGNING, AKVAREL, AKRYL, PASTEL, FARVEBLYANT, TUSCH

 

SITE: BUY ANIMALART, ARTCOLLECTOR, ANIMALS, ANIMALDRAWING, ANIMALPAINTING, WILDLIFEART, COLLECTORS, NATUREDRAWING, PORTRAIT, FEMALEPORTRAIT, DRAWING, ILLUSTRATION, PATTERNS, PAINTING, ABSTRACT PAINTING, DOG, HORSE, CAT, WILDLIFE, EQUINE, BIRD, ART, PIN-UP, GRAPHITE, WATERCOLOR, ACRYLIC, PASTELS, COLORED PENCIL, INK


© Al kunst på sitet er copyright ejet af Lene Daugaard, og må ikke kopieres i hverken privat eller salgsmæssig øjemed uden kunstnerens tilladelse. // All artwork on the site is copyright owned by Lene Daugaard, and must not be copied in neither private or sales-related purposes without the artist's permission.

Følg mig på