Om

PASSION

Tegning og maleri er min passion, og jeg elsker at sidde ved mit tegnebord eller staffeli, og skabe billeder på det hvide papir eller lærred.

 

 

 

 

 

 

 

INSPIRATION

Mit tegne- og maleunivers er fyldt med dyr, planter, naturgenstande, kvinder og abstrakte udtryk.

Jeg har stor kærlighed til og beundring for naturen og dens mangfoldige liv. Jeg går på opdagelse i detaljer, teksturer, farver og former og tegner eller maler livagtige dyr og planter med grafit, farveblyant, pastel, tusch, akvarel og akryl.

Jeg tegner/maler også kvinder, fra naturalistiske billeder til meget karikerede personligheder.

I mine abstrakte malerier toner motivet frem i en forvalgt farvepalette via mange penselstrøg, ideer opstår undervejs og detaljelag lægges øverst. En noget anderledes og friere arbejdsmetode, end i min realistiske billedkunst, og jeg nyder at veksle mellem disse forskellige tilgange.

I mine printdesigns, starter jeg gerne ud med håndtegning. Jeg kan godt lide den skævhed og finurlighed der kan være i fri tegning. Herefter komponeres et mønster på computeren.

 

Jeg er autodidakt, men har gået på Skolen for grafisk design, Grafisk skole og Kunst&Design, samt deltaget i kurser gennem årene.

 Hvis du vil se med ved mit tegnebord eller staffelli, kan du besøge min blog - her kan du også læse om de forskellige medier, jeg arbejder med (på engelsk) Me and my media

 

SHOWS

Jeg har udstillet i Danmark og England. Jeg er blevet dommervalgt ind i flere konkurrencer. Jeg har vundet en pris i England og gode placeringer i internationale konkurrencer. Desuden er min kunst er publiceret i bøger og kalendere i England og USA.

 

MEDLEMSKABER

Jeg er medlem af den lokale kunst-gruppe: Kunstgruppen Stiplet.

Jeg er medlem af PencilArtSociety


Jeg udstiller gerne i jeres kunstforening. Hent min folder her© Al kunst på sitet er copyright ejet af Lene Daugaard, og må ikke kopieres i hverken privat eller salgsmæssig øjemed uden kunstnerens tilladelse. // All artwork on the site is copyright owned by Lene Daugaard, and must not be copied in neither private or sales-related purposes without the artist's permission.

Følg mig på