Om

PASSION

Tegning og maleri er min passion, og jeg elsker at sidde ved mit tegnebord eller staffeli, og skabe billeder på det hvide papir eller lærred.

 

 

 

 

 

 

 

INSPIRATION

Mit tegne- og maleunivers er fyldt med dyr, planter, naturgenstande, kvinder og abstrakte udtryk.

Jeg har stor kærlighed til og beundring for naturen og dens mangfoldige liv. Jeg går på opdagelse i detaljer, teksturer, farver og former og tegner eller maler livagtige dyr og planter.


Jeg boltrer mig også med stor glæde i det abstrakte univers og med at skabe spektakulære, finurlige personligheder.

I mine abstrakte malerier toner motivet frem i en forvalgt farvepalette via mange penselstrøg, ideer opstår undervejs og detaljelag lægges øverst. En noget anderledes og friere arbejdsmetode, end i min realistiske billedkunst, og jeg nyder at veksle mellem disse forskellige tilgange.


Mine hårfagre og "skæve" damer dukker op som ideer, jeg hurtigt skitserer ned. Herefter overføres de til lærredet, og males med klare, stærke farver, der passer til deres personligheder. 


I mine printdesigns, starter jeg gerne ud med håndtegning. Jeg kan godt lide den skævhed og finurlighed der kan være i fri tegning. Herefter komponeres et mønster på computeren.

 

Jeg er autodidakt, men har gået på Skolen for klassisk tegning, Skolen for grafisk design, Grafisk skole (tech) og Kunst&Design, samt deltaget i kurser gennem årene bl.a. croquis, akryl- og akvarelmaleri.

 Hvis du vil se med ved mit tegnebord eller staffelli, kan du besøge min blog - her kan du også læse om de forskellige medier, jeg arbejder med (på engelsk) Me and my media

 

SHOWS

Jeg har udstillet i Danmark og England. Jeg er blevet dommervalgt ind i flere konkurrencer. Jeg har vundet en pris i England og gode placeringer i internationale konkurrencer. Desuden er min kunst er publiceret i bøger og kalendere i England og USA.

 

MEDLEMSKABER

Jeg er medlem af den lokale kunst-gruppe: Kunstgruppen Stiplet.

Jeg er medlem af PencilArtSociety


Jeg udstiller gerne i jeres kunstforening. Hent min folder her© Al kunst på sitet er copyright ejet af Lene Daugaard, og må ikke kopieres i hverken privat eller salgsmæssig øjemed uden kunstnerens tilladelse. // All artwork on the site is copyright owned by Lene Daugaard, and must not be copied in neither private or sales-related purposes without the artist's permission.

Følg mig på